2015. szeptember 28., hétfő

A Nagy Gyerekülés Teszt - teszt sorozat felvezető

Komoly téma következik, ezzel nem viccelünk!



Az ötszemélyes autók hátsó ülésén elvileg el kell férnie három személynek, vagyis három gyerekülésnek is. 

A valóság azonban az, hogy igen kevés az igazán használható és erre alkalmas autó. Ami meglepő: egyáltalán nem a kategóriától függ a dolog, tehát nem biztos, hogy a nagyobb autóval jobban jársz (természetesen nem a kisautó kontra egyterű kérdésre gondolok).


Írjon, aki talál megfelelő kocsit, mindenesetre mostantól mi megosztjuk veletek a tapasztalatainkat, sőt, az összes nálunk járt autót leteszteljük ebből a szempontból is. 

A háromgyerekes család nem ritkaság, nekik ez alapvető kérdés, a mi kollégáink között is akadnak „érintettek”. Azt már most mondom, hogy az egy-két hete zajló próbálgatások során nagy meglepetések értek minket. A szabvány gyerekülés (hordozó/ülés/magasító) esetében nemcsak azt nézzük, hogy beférnek-e, hanem az elhelyezés egyszerűségét, komfortját, a már benn lévő ülések stabilitását is. 

Tesztelőnk olyan apuka, aki évek óta együtt él a három üléssel és azok kombinációival (nőnek a gyerekek, ugye), tehát részéről kompromisszum kizárva, anyázás megengedve, gyakorlatiasság garantálva. Start hamarosan, ne menjetek messzire!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése